Az elhíresült paleo reggeliből megmaradt medvehagymás rösztik mellé készítettem egy illatos angolszalonnás ragut. Ezt a szaftos falatokat kedvelők ki ne hagyják! :)
Hozzávalók:
kisebb fej vöröshagyma
hidegen sajtolt napraforgóolaj
két szelet angolszalonna felkockázva
1 közepes sárgarépa felkockázva
1 egész csirkemell
só, bors, majoranna
két marék felaprózott kelkáposztalevél
Elkészítés
- a vöröshagymát megdínsztelem az olajon, majd jöhet rá a felkockázott szalonna.
- ha már jól megsült, hozzáteszem a felkockázott csirkemellett, répát, majd megfűszerezem és fedő alatt hagyom összerottyanni az ízeket.
- mikor már majdnem omlós a csirkemell, rászórom a kelkáposztadarabkákat és további 5-10 percig fedő alatt párolom az illatozó ragut.

No comments:
Post a Comment